Mavic 2 Part1 Fly More Kit

Be the first to review this product

2,799 DKK
97 In stock
OR

Mavic 2 Part1 Fly More Kit

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Alt nødtvendigt tilbehør

Details

Mavic 2 Fly More Kit indeholder to batterier, en Mavic 2 biloplader, et batteriopladningskabel, et batteri til strømforsyningsadapter, støjsvage propeller og en Mavic 2-skuldertaske, for optimal opbevaring under transport.

Begge batterier har en kapacitet på op til 59,29 Wh, der giver en maksimal flyvetid på 31 minutter. Disse intelligente batterier overvåger batteristatus og rapporteres, hvor meget spænding, der er tilbage på batterierne i realtid, så du kan fokusere mindre på dine batterier og mere på din flyvning.

Mavic 2 biloplader giver dig mulighed for at oplade batterier under kørsel, og den har en maksimal styrke på op til 80 W og har lavspændingsbeskyttelsesteknologi, der sikrer, at ladningen ikke kan forhindre din bil i at starte.

Batteriopladnings hubben forbedrer effektiviteten af opladningen ved at oplade batterierne i rækkefølge efter deres resterende strømniveau. Takket være batteriopladnings hubben foldbare design er det nemt at tage det med uanset hvor du befinder dig. Du kan oplade op til 4 batterier på én gang.

Powerbank-stikken gør dine batterier til powerbanks med ekstra høj kapacitet. Hvert kabel har to USB-porte, der tilbyder 10 W dual output, så du kan oplade en smartphone fuldt ud ved at bruge kun 20% af et batteri.

To sæt støjsvage propeller er også inkluderet i sættet. Disse 'next generation' propeller anvender et helt nyt aerodynamisk design, hvilket resulterer i en mere stabil flyvning, øget strømeffektivitet og dermed en forlænget flyvetid.

Den alsidige Mavic 2 skuldertaske er specielt designet til Mavic 2 serien. Den kan indeholde Mavic 2-dronen, en fjernbetjening, fire batterier, en smartphone, ekstra propeller, ND-filtre, kabler, microSD-kort og evt. andet tilbehør.

Additional Information

SKU mavic2-01
MPN No
Weight 1.7000
EAN 6958265174605
Oversigt No
Æskens indhold
  • 2x Mavic 2 batterier
  • 1x Mavic 2 biloplader
  • 1x Mavic 2 opladerhub
  • 1x Batteri til powerbank-adapter
  • 4x Støjsvage propeller
  • 1x Mavic 2 skuldertaske

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.