ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Artisan Collection)

Be the first to review this product

479 DKK
3 In stock
OR

ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Artisan Collection)

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Introduktion

Det har ikke før været muligt at tage billeder med lang eksponeringstid med din Phantom 4 Pro og Advanced i dagslys. Dette har PolarPro ville lave om på og har derfor lavet Artisan serien som gør det muligt at tage billeder med lang eksponeringstid i dagslys med din Phantom 4 Pro og Advanced.

De mørke filtre i denne serie gør at lyset ikke går ind og fjerner skarpheden fra farverne og detaljerne i motivet der tages billede af.

Hvad kan de forskellige filtre i pakken.

ND32/PL har 5 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter kan bruges til både billeder med lang eksponeringstid og video. Ved video vil filteret fungere bedst på en solskinsdag med lav blænding (f2.8 eller f4.0)

ND64/PL har 6 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter kan stadig bruges til video men kræver det er en meget solrig dag for bedste resultat. Filterets primære formål er at tage billeder med lang eksponeringstid.

ND128/PL har 7 stop lysreducering og polariserer motivet der tages billeder af. Dette filter er udelukkende til at tage billeder med lang eksponeringstid. Dette kan ikke bruges til video da filteret reducere lyset til censoren så meget at det primært skal bruges til kreative billeder med lang eksponeringstid.

You may also be interested in the following product(s)

ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Exposure Collection)

ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Exposure Collection)

479 DKK
       

Additional Information

SKU P4PRO-CS-ART
MPN No
Weight 0.1000
EAN 817465020623
Oversigt No
Intro-tekst No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.